top of page

HOLI krāsu festivāls - Pozitīvisms-laime-vienlīdzība ir trīs vārdi, kuri vistiešāk un precīzāk raksturo HOLI krāsu festivālu un Festivāla apmeklētāji to ataino vislabāk.  HOLI krāsu festivāls ir vispriecīgākais krāsu, mūzikas, mākslas un aktīvās atpūtas brīvdabas festivāls Latvijā, kas vienuviet pulcē jauniešus, ģimenes ar bērniem, draugus un domubiedrus, visdažādāko tautību pārstāvjus – dzīves svinētājus un radītājus, jo prieks mūs vieno.

holi.lv

Cherry Picking - gaismas virtenes tavam priekam - krāsainas, pilnas gaišu sajūtu, jautrības - ļaujot pašam eksperimentēt ar šo emociju gammu. Cherry Picking ir stāsts par ķirsīti uz tortes, par iespēju ikdienišķo padarīt īpašu un radīt neaizmirstamas sajūtas.

chepi.lv

Ooloom - miega maskas, kas ražotas no latviešu aitu vilnas, igauņu roku darbs, kas palīdzēs tev iemigt labāk un sildīs tavus sapņus līdz rīta gaismai.
ooloomstore.com
Impro ceļojumi- tūrisma aģentūra ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kuras pamatdarbība ir grupu ceļojumi ar pievienoto vērtību.
impro.lv
 
Durbes veltes- tiek ražoti  augļu, ogu,  dārzeņu konservi un mājas vīni, kas top mazā ražotnē Durbē. Ražotājs SIA „EVI&JO” ir Latvijas pārtikas uzņēmums, kas savu ražošanu balsta uz klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kurās netiek izmantotas gandrīz nekādas e-vielas. Vienīgās e-vielas, kuras pielietojam dārzeņu konservu  gatavošanā ir etiķis un citronskābe, kā arī dažiem ievārījumiem tiek pievienots pektīns.
durbesveltes.lv
Stick with us- nodarbojas ar dažādu plakņu aplīmēšanu (skatlogi, auto utt.), grafiskā dizaina izstrādi un nu arī piedāvājam savu pirmo produktu- velo uzlīmes. Un to visu darām divatā. 
stickwithus.lv
Kafejnīca Gustavs Ādolfs- mini restorāns atrodas pašā Mežaparka sirdī, Kokneses prospektā 13a. Laikam jau savas atrašanās vietas dēļ šī ir iecienīta vieta daudziem Mežaparka un Zoodārza apmeklētājiem.
gustavsadolfs.lv
SIA "LĀZERS–OPTIMA"-Firma pārstāv vadošos lāzera aparatūras un iekārtu izgatavotājus, ir LAS ( Lāzera Asociācija ), SPIE ( Starptautiskā optikas tehnikas biedrība), asociācijas “Lāzers un Veselība”, Krievijas Lāzeru Zinātņu Akadēmijas biedre, ir 30 gadu darba pieredze ar lāzeriem.
lazeroptima.lv
Hansa Print Riga-Reklāmas,poligrāfijas, iepakojuma apdrukasaminēšanas darbi, baneri, baneru izgatavošana, uzstādīšana, vides reklāma.
hpr.lv
Uhhh Design-nopietna kompānija un stingru attieksmi pret saviem pienākumiem un profesionālu skatījumu uz veicamo darbu. Ikviens no darbiniekiem ir pozitīvs, atbalstošs, ieinteresēts, kompetents savā jomā un uz ilgstošu sadarbību orientēts sava darba veicējs.
uhh.lv
Rīgas Zīmogu fabrika- misija ir dot klientam patiesu pārliecību par viņa dokumentu un vērtību drošību.
rzf.lv
Alda Vītes fotostudija-Fotosesijas, mobilā studija, foto pasākumos, kāzu fotogrāfēšana.
Fazer- Garšas baudījums vairāk nekā simts gadu garumā! Fazer biznesa pamatideja ir aktuāla vairāk nekā simts gadu un tam pierādījums ir uzņēmuma attīstība - no neliela saldumu uzņēmuma līdz lielai starptautiska mēroga uzņēmumu grupai.
fazer.lv
bottom of page